UW BESTELLING AANPASSEN
95%

Hé! Waarom probeert u onze TRAINER niet?

C’est votre dernière chance d’obtenir 72% de votre commande. Ajoutez cet article à votre panier et débloquez instantanément vos économies! C’est seulement 17,00 €

[mwb_upsell_variations]


Ja, voeg dit toe aan mijn bestelling 17.00 €


bedankt, ik wil geen gebruik maken van dit eenmalige aanbod

Bent u op zoek naar een leuke manier om te beginnen met trainen of wilt u uw been efficiënter laten werken en sneller resultaten boeken? Probeer onze Master Dij Spieren Trainer!

 

Deze draagbare trainingsapparatuur is speciaal ontworpen om alle delen van uw lichaam te verstevigen en te versterkenn inclusief uw heupen, dijen, billen, boven- en onderarmen, borst, buik en bovenrug.

Het is lichtgewicht en compact genoeg om een snelle workout te voltooien vanuit uw eigen huis of kantoor. Perfect voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus!

Voltooi een volledige lichaamsbeweging zonder dat u meerdere trainingstoestellen nodig hebt met deze Been Dij Trainers!

Kenmerken:

  • TRAIN JE HELE LICHAAM. Onbeperkte mogelijkheden voor effectieve trainoefeningen voor binnen- en buitendijen, bovenrug, triceps, billen, heupen, taille, borst, armen, buikspieren en meer. Geweldig voor het stimuleren van de bloedcirculatie, het verliezen van vet en het verkrijgen van spierkracht.
  • COMPACT EN LICHT ONTWERP. Gemakkelijk voor opslag en handig gebruik als fitnessapparatuur voor thuisgymnastiek.

  • GEBRUIK HET BINNEN OF BUITEN. Handig voor zowel thuis als op reis. Gebruik het altijd en overal!
  • COMFORTABELE GREEPDe handgrepen zijn voorzien van antislip en zachte EVA-schuimvulling voor een comfortabele grip en bescherming van uw veiligheid.
  • KWALITEITSVOLLE TRAINER. Gemaakt met kwaliteitsvolle veerbelaste stalen kern, duurzame kunststof en bedekt met comfortabele EVA-schuim.

 

Handel snel: Neem deze eenmalige exclusieve aanbieding voordat de tijd om is. Dit aanbod is elders op de site niet beschikbaar.

[mwb_upsell_variations]


Ja, voeg dit toe aan mijn bestelling 17.00 €


Bedankt, ik wil geen gebruik maken van dit eenmalige aanbod!