Hvem er vi?

Norgedeals er en gruppe/lag av dedikerte og hardtarbeidende/fokuserte skandinaver som har som hovedmål å gi verdi rett utenfor døren din. Vår virksomhet er utelukkende basert i Norge og Sverige, ettersom vi ønsker å være fullt tilgjengelige for våre folk. Vårt mål er å gi kundene våre den mest allsidige digitale shoppingopplevelsen og 100 % kundetilfredshet.

Hva skal vi gjøre?

Norgedeals tilbyr den beste plattformen for moderne netthandel til det store antallet demografier i Sverige og Norge. Vi lover å levere den beste kvaliteten og forsendelsestjenesten rett utenfor døren.

Hvorfor startet vi denne virksomheten?

Etter vårt ønske om å forandre livene til folket vårt, skapte vi enkel tilgang til innovative netthandelstjenester som når ut til alle områder av befolkningen i Norge og Sverige. Vi strever dag og natt for å gjøre livet enkelt for våre folk. Den medfølelsen vi har, er drivkraften som hjelper oss best å imøtekomme de spesifikke behovene og kravene til vårt norske og svenske folk.

Hva skiller oss fra andre butikker?

Team Norgedeals sørger for den beste kundeservicen som er tilgjengelig i regionen. Vår gratis fraktstrategi er det som skiller oss fra andre nettbutikker. Vi tilbyr en enkel returpolicy; vi sikrer full refusjon av varen inkludert tilbakebetaling av fraktkostnadene. Teamet vårt sørger for frakt i tide med en minimal feilrate, og skaper dermed en enestående kunde- og kjøpsopplevelse for våre folk.

24/7 kundeservice: Våre flittige lagmedlemmer er alltid klare til å svare på spørsmålene dine og løse problemene dine. Du kan kontakte oss via e-post på info@Norgedeals.co.