UW BESTELLING AANPASSEN
95%

Hé! Waarom probeert u onze Bandeau BH niet?

C’est votre dernière chance d’obtenir 72% de votre commande. Ajoutez cet article à votre panier et débloquez instantanément vos économies! C’est seulement 15,99 €

[mwb_upsell_variations]


Ja, voeg dit toe aan mijn bestelling 15.99 €


bedankt, ik wil geen gebruik maken van dit eenmalige aanbod

PRONKEN MET JE ZOMEROUTFITS MET DEZE Voorladies® BANDEAU.

Een geraffineerd alternatief ondergoed dat voor elke vrouw is gemaakt! Wij bieden u de Voorladies® Bandeau BH aan.

Kant Bandeau BH is een STIJLVOLLE BANDEAU die SPECIAAL GEDESIGNED IS om jou te COMPLIMENTEREN en ZICH AANSLUIT met uw SEXY OUTFITS. Het is gemaakt van KANT en SPANDEX waardoor het COMFORTABEL en ADEMEND is. Het heeft AANPASBAARE HAAK SLUITINGEN die de PERFECTE MAAT biedt zonder te vallen. Het heeft GROTE ELASTICITEIT dat PERFECT en NAADLOOS aansluit.

Kant Bandeau BH is STRAPLESS met THICK PADDINGS en GEEN BEUGEL, waardoor u de BESTE VOLLEDIGE BEDEKKING krijgt terwijl u uw BORSTEN GEZOND en COMFORTABEL houdt. De KANT DESIGN biedt een VERFIJNDE LOOK aan, waardoor het als ONDERGOED PERFECT is of als je het kunt DRAGEN zonder iets anders. Het wordt geleverd in VERSCHILLENDE KLEUREN: ZWART, HUIDSKLEUR en WIT. Het is GESCHIKT voor ALLE VROUWEN aangezien het wordt geleverd in VERSCHILLENDE MATEN.

SPECIFICATIES:

– Grootte M: Geschikt voor Gewicht 40-65kg / AA-C Cup

– Grootte L: Geschikt voor Gewicht 65-90kg / D-F Cup

– Kleur: Zwart, Huidskleur, Wit

 

Handel snel: Neem deze eenmalige exclusieve aanbieding voordat de tijd om is. Dit aanbod is elders op de site niet beschikbaar.

[mwb_upsell_variations]


Ja, voeg dit toe aan mijn bestelling 15.99€


Bedankt, ik wil geen gebruik maken van dit eenmalige aanbod!